O ,,luptă pentru nuntă” strânsă, din care au mai rămas 2 zile!

O ,,luptă pentru nuntă” strânsă, din care au mai rămas 2 zile!

A doua zi din această luptă încrâncenată le-au adus concurenților noi provocări. Dacă în prima zi au trebuit să alerge prin oraș pentru a găsi nași în rândul unor vedete și trecerea testului de compatibilitate, de această dată ,,Aventurierii”, ,,Memorabilii” și ,,Muncitorii” au avut de montat o comodă în cel mai scurt timp și de a găti.

În ziua cu numărul 3 a urmat verdictul probei culinare. În emisiunea ,,Morning ZU”, Daniel Buzdugan, Mihai Morar și Emma au fost puși în fața preparatelor ca să dea ulterior un verdict. ,,Aventurierii” s-au descurcat cel mai bine, câștigând această probă. ,,Memorabilii” au primit 2 puncte, iar pe locul al treilea s-au clasat ,,Muncitorii” cu 1 punct obținut.

Dăm verdictul pentru proba culinară din #LuptaPentruNunta 🤤🤤🤤. Ce bine arată preparatele concurenților! Votează cuplul preferat: radiozu.ro/nunta

Publicată de Radio ZU pe Marţi, 3 martie 2020

A urmat mai poi realizarea clasamentului probei ,,Insta-Hubby”, unde viitoarele mirese s-au duelat în numărul de aprecieri primite pe pagina oficială de instagram Razio ZU.

,,Memorabilii” au obținut 3 puncte, poza Simonei având 11.135 de aprecieri. Locul 2 a fost obținut de către ,,Aventurieri”, Andreea reușind să adune 6962 de like-uri până la ora jurizării. ,,Muncitorii” au obținut un punct, după ce poza Liviei a primit 6028 de aprecieri. La final, a urmat proba costumelor și a rochiilor, plus o repetiție pentru proba din ultima zi.

Facem proba rochiilor și a costumelor pentru cuplurile concurente în #LuptaPentruNunta și o mică repetiție pentru proba de vineri pe piesa din #TorpedoulLuiMorar. Uite ce bine arată mirii ZU! 😍🤗Votează cuplul preferat: radiozu.ro/nunta

Publicată de Radio ZU pe Miercuri, 4 martie 2020

Urmează a 4-a zi de competiție în care cele 3 cupluri vor trece prin provocarea intitulată ,,Cursa infernală”!

După trecerea acestor zile, ,,Memorabilii” conduc cu 11 puncte, ,,Muncitorii” se află pe poziția a doua cu 10 puncte iar pe al treilea loc ,,Aventurierii” cu 9 puncte. Vor urma alte 3 zile de provocări pentru cele 3 cupluri. Reamintim faptul că premiul constă într-o nuntă de zile mari în valoare de 35.000€ de la Ambasad’Or Events. Concurenții pot să fie votați aici!

About The Author

Sergiu Vicas

No Comments

Leave a Reply

S-a încheiat prima zi de ,,Luptă pentru nuntă”!Lupta pentru nuntă a ajuns în faza finală! Mâine aflăm cine sunt câştigătorii!

CLIENTI

Banner Audienta

CLIENTI

CONTACT

Address:

BDUL. 1 Mai 53 Bucuresti
Et 6 Munplast Sectorul 6

Program

Luni – Vineri: 09:00 – 18:00
Sambata: 10:00 – 14:00